VANLIGA FRÅGOR


Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med Swish


Jag vill byta min vara, hur går jag tillväga?

Vi tillgodoser inte bytesrätt; utan rekommenderar dig att göra en retur enligt info nedan. Mer detaljerad information hittar du under  "köpvillkor" längst ner på sidan. För konst tillgodoser vi inte öppet köp pga av ömtåligt innehåll och slitage vid privat hantering.

  • Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till  [email protected]. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
  • Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning som spårbar försändelse. ordernummer ska framgå tydligt i paketets innehåll. 
  • På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.
  • När varan ankommit till oss och vi kunnat garantera att skick är ok, görs en återbetalning till dig via swish. 


Hur är era T-Shirts i storlekarna?

Våra T-shirts är av unisex modell, vilket betyder att dom inte är figursydda utan har en lösare passform. De är normala i storleken. 


Hur lång är leveranstiden?

När vi mottagit din betalning så packas ditt LAVJO paket inom 1-5 dagar. Vår vanliga leveranstid är mellan 8 - 12 arbetsdagar. Beställningar som har lagts under helgen eller röda dagar skickas tidigast på måndagen veckan efter. Vi ansvarar inte för eventuella förseningar orsakad av postombud. 


Var är min beställning?

När du lagt din beställning så kontaktar postombud dig på angiven mail eller telefonnummer med ett försändelse id som du kan använda för att spåra ditt paket


Kan jag beställa utanför Sverige?

Ja det kan du göra, kontakta oss via mail så hjälper vi dig. 

LAVJO

Vi anser att alla har rätt till att vara sig själva och kan vi hjälpa människor eller förändra någons negativa synsätt så är det förhoppningsvis början till något större. LAVJO är en viktig påminnelse att ta hand om dem du håller kär och att vi tillsammans kan övervinna allt.

Payment with Swish

© 2024 LAVJO