ALL UNISEX DESIGNS • OUR DIFFERENCES ARE ONLY IN OUR MINDS, NOT IN OUR HEARTS

RETURPOLICY

VÅR RETURPOLICY


RETURER

  • Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till [email protected]. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
  • Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning som spårbar försändelse. ordernummer ska framgå tydligt i paketets innehåll. 
  • På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.
  • När varan ankommit till oss och vi kunnat garantera att skick är ok, görs en återbetalning till dig via swish. 

Vänligen ha i åtanke att vi inte tillgodoser ångerätt på utvalda produkter. Vilka det gäller kan du läsa om under KÖPVILLKOR.


BYTESRÄTT

Tyvärr behandlar vi inte längre byten. Istället kan du returnera oönskade varor för återbetalning och göra en ny beställning på valfri storlek/färg. 

maila oss på [email protected] och inkludera ditt fullständiga namn & adress,  ordernummer och vilken produkt du önskar göra retur på. 


Viktig Info: Om du bestämmer dig för att inte använda vårt retursystem och köper en fraktsedel kan vi inte ta ansvar för eventuella förlorade/försenade paket. Det är också ditt ansvar att kontakta oss för en kommersiell faktura, om du befinner dig utanför EU.